Stadsbar Het MauritsHuis

Stadsbar Maurits-Huis is het broertje van Dinercafé Maurits-Huis in Leeuwarden.
Stadsbar Het MauritsHuis
Stadsbar Het MauritsHuis07/07/2020 @ 13:11
Onze nieuwe kaart voor de rest van de maand! Ook onze mosselpan is weer terug van weggeweest. Voor de fans een mooie actie: 2 Mosselpannen én een heerlijke fles Picpoul de Pinet samen voor €47,50.

Deze wijn, samen met mosselen lijken voor elkaar te zijn gemaakt! Kom dat proeven! @ Stadsbar Het MauritsHuis
Stadsbar Het MauritsHuis
Stadsbar Het MauritsHuis01/07/2020 @ 14:40
Onze jongens in de keuken zijn keihard bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe kaart, deze gaat niet vandaag 1 juli, maar aanstaande maandag in. Reserveer vast uw plekje!
Stadsbar Het MauritsHuis
Stadsbar Het MauritsHuis01/06/2020 @ 10:17
Welkom terug allemaal!!! We zijn weer open! We zien u graag in goede gezondheid tegemoet. Zie hier ons nieuwe menu. Zoek alvast wat lekkers uit voor vanavond @ Stadsbar Het MauritsHuis
Stadsbar Het MauritsHuis
Stadsbar Het MauritsHuis28/05/2020 @ 15:47
Lieve gasten, wat zijn we blij dat we jullie op 1 juni weer welkom mogen heten in Het MauritsHuis én op ons zonovergoten terras! Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de KHN. Reserveren is verplicht wanneer u er zeker van wilt zijn een tafeltje te bemachtigen in ons restaurant. Voor het terras nemen wij geen reserveringen aan, dus wees er op tijd bij. Maandag zullen wij onze deuren om 12.00 uur voor u openen! We kijken ernaar uit u weer te zien!
Een selectie van onze gerechten is vanaf maandag nog steeds beschikbaar voor afhalen. Bezorgen zullen wij tot en met vrijdag 29 mei blijven doen. Zaterdag en zondag treffen we alle voorbereidingen die nodig zijn om u vanaf maandag weer helemaal in de watten te kunnen leggen, dus dan kunt u helaas geen gebruik maken van onze bezorg- en afhaalservice.
Heel graag tot ziens in Het MauritsHuis!
Stadsbar Het MauritsHuis
Stadsbar Het MauritsHuis28/05/2020 @ 14:02
Het is weer bijna weekend. Tijd om eens wat lekkers te bestellen. @hetmauritshuisgroningen #afhaalmaaltijd #bezorgen #restaurant #kleineprijsjes #donderdag
Stadsbar Het MauritsHuis
Stadsbar Het MauritsHuis27/05/2020 @ 14:15
Weer een vernieuwd menu voor vandaag! Bestellen kan vanaf nu!

#mauritshuis #groningen #afhalen #bezorgen #lekkereten